RMK matkatee pidulik lõpuüritus

tere, kõik tubli metsarahvas,

nagu vist kõik juba teavad, matkavad praegu mööda Eesti pikima RMK matkateed praegu Andre, Anni ja Kaidi, kellega vahepeal liituvad niisama toreduse mõttes teised külalised. Ja nii pikk kui see ka pole, hakkab nominaalselt 370km pikkune matkatee saama vaikselt otsa, matkalised on juba homme ületamas Tallinn – Narva maanteed ning hakkab paistma teekonna lõpp Altjas.

Altjas on planeeritud raja eduka läbimise puhul pidada igati võimas pidu kohalikus kõrtsis ja sellele peole on kutsutud nägu näitama kõik meie matkaseltskond, kõik teised matkaseltskonnad, toredad inimesed, kellega matkarajal vahepeal kokku põrkasime, kõik sõbrad ja tuttavad, muud täiesti suvalised kõrvalised isikud ja üldiselt kõik metsa ja matkamise sõbrad!

Üritus toimub käesoleva nädala reede õhtul 12. oktoobril. Matkaliste ennustuste järgi peaksid nad reedel Altjasse jõudma kella 6-7 paiku, ja siis kohe lähekski pidu lahti. Seega kõik potentsiaalsed huvilised on teretulnud selleks ajaks ilmuma. Loomulikult võib kohal olla ka varem ja saata matkaseltskond RMK matkatee viimastel meetritel, või siis hoopis ühineda eelmisel õhtul ja käia viimane raja lõik koos põhiseiklejatega läbi.

Kuna ürituse logistika saab tõenäoliselt järjekordselt olema keeruline, palun oma plaanidest anda teada siia kommentaaridesse või minule telefonil 503 13 52.

Ole kohal!

PS: hetkel välja kujunenud plaan on kommentaarides.

happy trails,
Ivan.

Lahemaa metsad. Foto: Ivan

Categories: Matkatee, pidu, tulevikuplaanid | 20 kommentaari

Navigeerimine

20 thoughts on “RMK matkatee pidulik lõpuüritus

  1. Iwan

    hetkel on plaanis teha järgnevalt:
    – Külli liitub seiklejatega kolmapäeva ennelõunal
    – mina, Kristel ja Andrei tuleme matkaliste jurde neljapäeva õhtul Andy autoga. reede hommikul sõidab Andy linna tööle.
    – reede õhtul peo ajaks organiseerivad ennast kohale Andrei oma autoga ja Jaanus Anni autoga. Nii saame reedel (või laupäeval?..) Altjast 2 autoga minema.
    – kui inimesi juurde tuleb, arendame logistika edasi

  2. yaanus

    no nüüd teab :D

  3. Iwan

    ühes täpisteaduses on selline reegel, et ei ole tähtis, mis järjekorras asju tehakse, kui tulemus on sama. sorri, Jaanus, et ma sulle kohe ei maininud, aga nüüd sa igatahes tead.

  4. Ühineks ka reede õhtul. Kui võimalik hüppaks kellegi auto peale, kui aga veel on autosid vaja, võin omaga tulla.

  5. Tarmo ütles ka, et tuleb neljap õhtul juba metsa… seega ta vb tahab saada Altjalt ära, aga kindel ei ole. Kuna ta on siuke põhimõtteline hääletaja, siis vb panustab sellele. Igal juhul mulle tundub, et Marju tulgu targu oma autoga – ilmselt läheb ikkagi tarvis :) Sest praeguse seisuga on ju kaks autot juba kindlasti täis (Jaanuse juhitavasse Anni autosse põhi-matkalised, ja sellesse autosse ei lubanud Anni 5. inimest panna :D ma ka ei lubaks, kui oleks kolm nädalat metsas olnud :) ja Andrei omasse Külli, Ivan ja mina ja kuna on väike auto ja on veel ka suured seljakotid, siis rohkem ilmselt ei punnita… – ja kõike seda enne, kui ühinemissoov tuli Marjult ja Tarmolt

    • Tarmo andis endast ka märku, et hea meelega tahaks Altjast tagasi tulles auto peale. seega, Marju, siis autoga? :)

  6. Tarmo kirjutas ka FBsse, et tuleks, kuid ei tea, kuidas Altjalt tagasi koju saab…

  7. Ok, tulen autoga. Siit järgmine küsimus, et kas peale prjääsniku pidamist on plaan veel kuskil telk/magamiskott püsti panna või kainekate toel Tallinnasse tagasi tulla?

  8. mina isiklikult tahan tallinnasse jõuda, sest pean laupäeval tööl olema… samas kainekas ei tahaks eriti olla :D

  9. yaanus

    ma saan aru, et mina pean kaine olema, ja olen ka laupäval kella üheksast hommikul tööl.

  10. Njaaa, Kristel, samad sõnad, samad sõnad. Aga kuna ma praegu köhin nagu hobune ja neelatades läheks nagu okastraat kurgust alla, siis pigem olen kainekas kui kuskile telgi püsti panen.

  11. Iwan

    TÄHELEPANU:pidu toimub Altja kõrtsi asemel Viitna kõrtsis, kuna Altja täis broneeritud.
    Asjaosalised võiksid siiski tulla Altjasse ja tervitada matkalisi Altjas ja siis sõita kõik koos Viitnale.

  12. Jajah… ma eriti ei usu, et keegi selle telgilahenduse valib :D need, kes on kolm nädalat matkanud, tahavad kindlasti koju… ülejäänutest on kolmandik järgmisel päeval tööl ja päris ülejäänutel on nvn sada asja, mida tuleb ilmtingimata linnas teha :D

  13. Iwan

    pooldan telgiga metsa jäämist. lihtsalt arvamuste rohkuse huvides.

  14. Liina

    Ühinemas.
    Estemated time of arrival Viitnal 21:05 :)

  15. yaanus

    Infoks, et teel Viitnale liitub meiega (minuga Anni autosse siis) hr Karu. Küsimus on selles, et tagasiteel on Anni auto täis ja kas Karul on reaalne šanss auto peale ja Tallinna saada või peab ta koos Ivaniga metsa jääma (eks ongi varsti aeg pesa talvitumiseks leida).

Lisa kommentaar

Create a free website or blog at WordPress.com.